hele tajtrlici, já tu žádný šablony, ani Propisot nemám

a koťata taky né, máme malou troubu. Do fondu Velitelství všech velitelství 1938 (krycí název Retušer) sem eště nekoukal, ale myslim že je jen otázka času, než najdu dokument o přejmenování sedumnáctek, vosumnáctek a devatenáctek na Hraničářský pluk 3x6-1, Hraničářský pluk 3x6 a Hraničářský pluk 4x6-5; jmenování Háchy presidentem k 27. září 1938, nebo Mnichovskou dohodu o odstoupení zčeštěných území Německa naší vlasti, podepsaný v Mnichově (Hradišti) 30. září 1938 nejvyššíma zástupcama Zimbabwe, Nygéryje, Bugumby a Háchou... všecko má svůj čas
Však sem psal, uplně na začátku, že bych nerad vyvolával větší diskusi... a huž je to tady. Z temnoty sítě se vyloupli „nový“ diškutéři, a to mi pak přijde líto na to jen tak čučet. Knižku sem si na tejden pučil od Bradleca, dneska večír mu jí zas vrátim a už na to ani nešáhnu

Jako, teda - furt jen připomínkuju co mne baví nebo napadne. Koukal sem třebas, že někde možná mám nějaký chybějící jméno velitele úseku. Ale mám se do toho zas motat? To, že tam nejni, nejni chyba - jen ho prostě kluci nenašli... Eště sem si řikal, že se podivám na ty zbylý úseky HO 36, ale fakt nevim...
Ale už sem zjistil v zájmovym „prostoru“ další chybu - tentokrát asi mojí, ale jistej si takhle z hlavy nejsu. Na bezplkoše.opevneni.cz sem do diskuse na to téma utrousil jednu jedinou větu (možná dvě, nebo souvětí) a odvodil domněnku. Jako v tý souvislosti to neni až tak podstatný, ale stejně sem to napsal... Přiznám, že sem nad tim už při psaní chvíli přemejšlel ale myslel sem, že tim nic nezkazim. A páč nemužu najít ten dokument, tak sem si řikal že jen napíšu jak si to pamatuju. A jak mi to pak trochu vrtalo v palici, našel sem dva publikovaný prameny ve kterejch to je a vono je to v každym jinak. No a protože se příspěvky nedaj po čase měnit, už mi to tam vostalo. Sám sem zvědavej, estli na to někdo příde dřív než si to znova vytáhnu v archivu...
jo a vyhulil sem při tom asi dvě krabky elemek, pěsničky vod Tatabojs a párkrát i
http://www.youtube.com/watch?v=VXZW4T6ERbE