hraničář píše:
no, já Ti nevim marode - když chceš aby se s Tebou lidi bavili, musíš podle toho taky vhodně hledat slova. Každýmu vadí něco jinýho a podle toho taky "startuje" k něčemu jinýmu. Jasný, když to s někym nejde slušně, zkusím to neslušně, a když to nejde ani tak, tak je pak snaha celkem zbytečná. Znám dost mlčochů, který když mne viděj tak ani nepozdravěj nebo nahoděj tvář yndyjána na válečný výpravě. Některý s tou stejnou tváří aspoň pozdravěj, což beru kladně i když jsme každej jinde a při pozdravuj si každej myslí svoje. A neni to buřt? Krom toho že tu kdosi cosi napíše, dělá taky to co ho baví nebo co považuje za důležitý. A když to prospěje k lepšímu poznání, tak jen dobře
Hele vy indiáni, vy máváte tomahawkem jen sem vlezu dycky

jestli k lepšímu poznání přispěje to že se chováte jak smečka pitbulů když mezi ně vleze jezevčík tak jsem vás teda poznal úúúžasně

to co děláte kolem opevnění a "prvoepublikové" armády, to nijak nezpochybňuju a ty to víš, říkal jsem to tu na jaře asi stošest krát... a způsoby jakýma to děláte jsou mi buřt a je to vaše věc a vaše volba, když to budete dělat o víkendech a a svátcích ve svým volnu a dotovat to z rodinnýho rozpočtu, je to vaše volba, když si založíte firmu Katschena a.s. a za poctivě vysomrované dotace pojedete na dovolenou tak je to taky vaše věc... důležitý je co z toho vzejde pro propagaci a dění okolo betonu atd, mně zajímá třeba to, že jak jsem zjistil s úžasem, pomáháte klukům který dělaj mody do Army a tím se do povědomí herní komunity hry (mimochodem je to nejlepší simulátor a je od českých vývojářů původně včetně engine) která je hraná po celým světě dostane kus našeho betonu...

Hele kašlu na vás se s váma rozčilovat od rána do večera, a až sem zas někdy něco hodím tak mně zas nezapomeňte první druhou větou sdělit nejnovější vývoj v kauze střecha kterou mám upe v prcině.