PLKOŠ.net

NEZÁVISLÝ necenzurovaný pokec o bungrech :-)
Právě je sob 10. kvě 2025 7:05:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 504 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Další

Dostane podle vás město další melouny od EU na revitalizaci?
Ano 76%  76%  [ 13 ]
Ne 24%  24%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 17
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: REVITALIZACE - aneb další desítky melounů od EU
PříspěvekNapsal: úte 08. lis 2011 16:47:45 

Vstup pouze v protiprořezové obuvi, můžeme ještě dodat PET lahve, igelity a jiné plasty, baterie, hliník atd.

PříspěvekNapsal: pon 05. pro 2011 15:21:06 

chaloupka je jako nová.... no zkrátka, jak když střelí vašnosto PDT_Armataz_02_18

Přílohy:
turbobarak01.jpg
turbobarak01.jpg [ 94.56 KiB | Zobrazeno 23066 krát ]
turbobarak02.jpg
turbobarak02.jpg [ 409.62 KiB | Zobrazeno 23066 krát ]

PříspěvekNapsal: pon 05. pro 2011 16:47:02 

Totkaj ešče satelít a gulu... PDT_Armataz_02_02

PříspěvekNapsal: pon 05. pro 2011 17:12:23 

hraničář píše:
chaloupka je jako nová.... no zkrátka, jak když střelí vašnosto PDT_Armataz_02_18

Takže ze západní strany je vchoďák už maskován, teď ještě vyřešit stranu jižní a východní...

PříspěvekNapsal: úte 06. pro 2011 19:37:16 

K DĚLOSTŘELECKÉMU SRUBU K-11:
Admin kdyžtak přesune na patřičné místo...
Ještě že jsem se nechal vyškrtnout z přispívatelů sousedního opevnění.cz, protože bych se asi neudržel na uzdě. Poznámky poklonků samozvaných odborníků jsou úděsné! Zvláště Vácha tomu dal korunu (a to netuším, co ve svém duchaplném příspěvku ještě smazal) PDT_Armataz_02_23

PříspěvekNapsal: úte 06. pro 2011 19:56:20 

JirkaN píše:
K DĚLOSTŘELECKÉMU SRUBU K-11:
Admin kdyžtak přesune na patřičné místo...
Ještě že jsem se nechal vyškrtnout z přispívatelů sousedního opevnění.cz, protože bych se asi neudržel na uzdě. Poznámky poklonků samozvaných odborníků jsou úděsné! Zvláště Vácha tomu dal korunu (a to netuším, co ve svém duchaplném příspěvku ještě smazal) PDT_Armataz_02_23

Nevím co smazal, ale vím přesně, co nesmazal. A to jsou pravopisné chyby...
Ostatně v tom si může podat ruku s druhým - stejně zaníceným - přispěvatelem PDT_Armataz_02_30

PříspěvekNapsal: čtv 08. pro 2011 22:01:16 

Dobrý popis PDT_Armataz_02_23, nebo spíš smutný..

https://picasaweb.google.com/1161947854 ... 0201357506

PříspěvekNapsal: čtv 08. pro 2011 22:16:10 
Administrátor

bliju

PříspěvekNapsal: úte 13. pro 2011 1:06:21 

Tedy přátelé, ač nejsem nějakým velkým přispěvatelem a badatelem tohle mě dostalo a nedá mě to abych se s vámi nepodělil.

BLODIK v uzamknutém vláknu o tvrzi Berghohe:

pokud to berete jako cenzuru, je to Váš boj a moje fórum

Berte (rád bych zde zdůraznil, že zcela zadarmo) nebo prostě nechte ležet ...

Nebudu tady zveřejňovat nějaké obrázky, ale rovnou napíši že z těhle dvou "majitelů" serveru OPEVNĚNÍ je mě opravdu na blití.

Jen nevím jak si to vysvětlit, jestli je to nějaká léčba komplexů a malosti, nebo jen duševní porucha.

PříspěvekNapsal: úte 13. pro 2011 9:06:31 

hradečák píše:
Tedy přátelé, ač nejsem nějakým velkým přispěvatelem a badatelem tohle mě dostalo a nedá mě to abych se s vámi nepodělil.

Nebudu tady zveřejňovat nějaké obrázky, ale rovnou napíši že z těhle dvou "majitelů" serveru OPEVNĚNÍ je mě opravdu na blití.

Jen nevím jak si to vysvětlit, jestli je to nějaká léčba komplexů a malosti, nebo jen duševní porucha.

A to já jim rozumím: za svoje peníze ve volném čase poskytují prostor lidem motajícím se kolem opevnění a odměnou jim je spílání ze všech stran a nadávky. Já být v jejich kůži, tak bych forum zrušil už dávno.

PříspěvekNapsal: úte 13. pro 2011 16:43:45 

houbyhranicar píše:
hradečák píše:

A to já jim rozumím: za svoje peníze ve volném čase poskytují prostor lidem motajícím se kolem opevnění a odměnou jim je spílání ze všech stran a nadávky. Já být v jejich kůži, tak bych forum zrušil už dávno.

A to já jim nerozumím. Fórum, kde je polovina někdy i smysluplných příspěvků zcenzurována je k ničemu a možná by i bylo i lepší, kdyby nebylo. Sice lze namítnout, že tam nenutí nikoho chodit, ale potom by bylo lepší, kdyby si vybrali jako přispěvatele několik přitakavačů a nedělali z toho "svobodné" a volně přístupné diskuzní forum. Diskuze je od toho strpět i neoblíbená témata. Jsem členem několika podobných for, ale s něčím podobným jsem se ještě nesetkal. Na námitku, že se nemusím zůčastňovat odpovím - již se nezůčastňuji.
K otázce financí - není to tak horké jak se zdá a vím o čem mluvím PDT_Armataz_02_30 .
Vyjadřil jsem svůj názor a tím pro mě tato zaležitost končí a doufám, že mě tady nevymažete.

PříspěvekNapsal: úte 13. pro 2011 17:17:35 

hradečák píše:
A to já jim nerozumím. Fórum, kde je polovina někdy i smysluplných příspěvků zcenzurována je k ničemu a možná by i bylo i lepší, kdyby nebylo. Sice lze namítnout, že tam nenutí nikoho chodit, ale potom by bylo lepší, kdyby si vybrali jako přispěvatele několik přitakavačů a nedělali z toho "svobodné" a volně přístupné diskuzní forum. Diskuze je od toho strpět i neoblíbená témata. Jsem členem několika podobných for, ale s něčím podobným jsem se ještě nesetkal. Na námitku, že se nemusím zůčastňovat odpovím - již se nezůčastňuji.
K otázce financí - není to tak horké jak se zdá a vím o čem mluvím PDT_Armataz_02_30 .
Vyjadřil jsem svůj názor a tím pro mě tato zaležitost končí a doufám, že mě tady nevymažete.

Tak co, Bandito, vymažeme ho nebo ne? PDT_Armataz_02_30

PříspěvekNapsal: úte 13. pro 2011 22:51:39 
Administrátor

kdyz se mu nelibi za jejich penize na jejich foru, muze prispivat za nase na nasem plkosu. prave proto tady plkos je!

PříspěvekNapsal: úte 13. pro 2011 23:18:45 

Poslední, ale opravdu poslední příspěvek na toto téma. Děkuji vám pánové za pochopení a věztě, že pokud by vlákno Horka (název pro radost hraničářovi) nebylo na OPEVNENI.CZ uzamknuto postnul bych ho tam. Já se za své názory nestydím.

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 1:18:25 

jejda kluci - nestrašte ho PDT_Armataz_02_23

myslim, že zrovna tady mužem diskutovat jak dlouho a o čem chcem. Jediný, co tu Karlos počitám smázne je můj příspěvek PDT_Armataz_02_09 a to eště jen proto, že je třináctýho

myslim že doby, kdy se za vlastní názor střílelo už pominuly

sakra - ani sem si nevšim, že už je to zas zavřený...

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 8:37:52 

hraničář píše:

myslim, že zrovna tady mužem diskutovat jak dlouho a o čem chcem.

Myslíš, že by se to tady dalo brát jako ekvivalent neplodných hospodských diskusí? PDT_Armataz_02_30

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 14:03:57 

houbyhranicar píše:
hraničář píše:

myslim, že zrovna tady mužem diskutovat jak dlouho a o čem chcem.

Myslíš, že by se to tady dalo brát jako ekvivalent neplodných hospodských diskusí? PDT_Armataz_02_30

Já myslím že jo, páč nám asi už nic jiného nezbude. Všechny prachy shrábl někdo jinej,no ten řiditelskej ...o jehož badatelské a publikační činnosti v oboru není třeba se rozepisovat.
Každopádně by mě zajímalo, kdy byl naposledy v archivu, to bude asi hodně dávno...

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 14:30:29 

Jo tady je ten smáznutej odkaz na ty fotky z poslední doby..

http://data.kraliky.eu/photos/Hurka/index.html

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 15:04:15 

Nač chodit do archívu, když ho máš doma :mrgreen:

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 15:52:22 

Tak když už jsem tady přidám také trochu svou špetku do mlýna PDT_Armataz_02_26 . Letos jsem v Králikách nebyl, takže jsem nestačil zaregistrovat jaké hrůzy se na Horce PDT_Armataz_02_26 dějí. Dle mého názoru to co se tam děje je do nebe volající vyhazování peněz. Nač u vchoďáku budovat nový barák, když by zcela dostačovalo trochu upravit stávající "nudli" po vojácích. Silně mě to připomíná malou domů z Evropských dotací jak pro někoho na radnici, tak i pro pár vyvolených z Brna, jak je ve zdejších končinách zvykem . Nechci do toho nějak šťourat, ale poklud budují, jak se údajně tvrdí nové zázemí pro provozovatele zcela by stačila stávající budova a jestli tam ještě chtějí mít "čekárnu" pro návštěvníky - no tak to je podle mě zcela utopistické tvrzení. Copak si ti pánové myslí, že jim tak bude hodinu co hodinu čekat 50 lidí na začátek prohlídky. Podle mě je to jen megalomanský projek, který se časem všem zůčastněným vymstí a jen pár jedinců se na tom "napakuje". Nedivil bych se, kdyby časem při nějaké kontrole NKU vyplavaly na povrch všelijaké ty provize kamarádům a podobné praktiky a někdo skončí v base. Kolik asi může být skutečný počet platících návštěvníků za rok, aby se vyplatila tak nákladná revitalizece tvrze?
Dle tvrzení zůčastněných to bylo letos cca 16000 kousků a já si myslím, že tento stav je konečný, možná + - 2000 rozdíl. Prostě to co se děje na Horce je šílenost a vyhazování peněz.
Byl jsem na několika tvrzích Maginotovy linie a nikde jsem se s podobným šílenstvím nesetkal. Tak například na tvrzi Hackenberg je pro návštěvníky zbudován jednoduchý stánek u vchoďáku s pokladnou a WC a naproti u parkoviště stánek s občerstvením a pár lavic pod břízkama.
Na Fermontu jen stánek s pokladnou a bufetem a na Schonenbourgu dokonce jen na léto přivážejí obytný přívěs s pokladnou a stálé jsou tam jen WC. Všechny expozice jsou umístěny v sálech tvrze, tudíž není třeba budovat nějaké haly mimo tvrz. To je jen malá ukázka jak to chodí ve světe a to doufám uznáte, (při vší úctě k Horce) že to jsou pravdu mohutné a rozsáhlé 5x větší tvrze s návštěvností cca 200-300 tisíc turistů ročně o které si můžeme na Horce nechat jen zdát.
Pokud by o zprovoznění Horky byl skutečně jen ODBORNÝ zájem stačilo by dle mého názoru zbourat tu hrůzu, která zakrývá vchoďák, zrekostruovat původní baráček a nějaké ty terénní úpravy. Nekomentuji zde další úpravy jednotlivých objektů.
Omlouvám se za slohové cvičení, ale někde se vykecat musím PDT_Armataz_02_23 .

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 16:25:13 

hradečák píše:
Tak když už jsem tady přidám také trochu svou špetku do mlýna PDT_Armataz_02_26 . Letos jsem v Králikách nebyl, takže jsem nestačil zaregistrovat jaké hrůzy se na Horce PDT_Armataz_02_26 dějí. Dle mého názoru to co se tam děje je do nebe volající vyhazování peněz. Nač u vchoďáku budovat nový barák, když by zcela dostačovalo trochu upravit stávající "nudli" po vojácích. Silně mě to připomíná malou domů z Evropských dotací jak pro někoho na radnici, tak i pro pár vyvolených z Brna, jak je ve zdejších končinách zvykem . Nechci do toho nějak šťourat, ale poklud budují, jak se údajně tvrdí nové zázemí pro provozovatele zcela by stačila stávající budova a jestli tam ještě chtějí mít "čekárnu" pro návštěvníky - no tak to je podle mě zcela utopistické tvrzení. Copak si ti pánové myslí, že jim tak bude hodinu co hodinu čekat 50 lidí na začátek prohlídky. Podle mě je to jen megalomanský projek, který se časem všem zůčastněným vymstí a jen pár jedinců se na tom "napakuje". Nedivil bych se, kdyby časem při nějaké kontrole NKU vyplavaly na povrch všelijaké ty provize kamarádům a podobné praktiky a někdo skončí v base. Kolik asi může být skutečný počet platících návštěvníků za rok, aby se vyplatila tak nákladná revitalizece tvrze?
Dle tvrzení zůčastněných to bylo letos cca 16000 kousků a já si myslím, že tento stav je konečný, možná + - 2000 rozdíl. Prostě to co se děje na Horce je šílenost a vyhazování peněz.
Byl jsem na několika tvrzích Maginotovy linie a nikde jsem se s podobným šílenstvím nesetkal. Tak například na tvrzi Hackenberg je pro návštěvníky zbudován jednoduchý stánek u vchoďáku s pokladnou a WC a naproti u parkoviště stánek s občerstvením a pár lavic pod břízkama.
Na Fermontu jen stánek s pokladnou a bufetem a na Schonenbourgu dokonce jen na léto přivážejí obytný přívěs s pokladnou a stálé jsou tam jen WC. Všechny expozice jsou umístěny v sálech tvrze, tudíž není třeba budovat nějaké haly mimo tvrz. To je jen malá ukázka jak to chodí ve světe a to doufám uznáte, (při vší úctě k Horce) že to jsou pravdu mohutné a rozsáhlé 5x větší tvrze s návštěvností cca 200-300 tisíc turistů ročně o které si můžeme na Horce nechat jen zdát.
Pokud by o zprovoznění Horky byl skutečně jen ODBORNÝ zájem stačilo by dle mého názoru zbourat tu hrůzu, která zakrývá vchoďák, zrekostruovat původní baráček a nějaké ty terénní úpravy. Nekomentuji zde další úpravy jednotlivých objektů.
Omlouvám se za slohové cvičení, ale někde se vykecat musím PDT_Armataz_02_23 .

No a o tom to všechno je, říct svůj názor bez cenzury....

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 18:51:35 

Tak jsem se podíval na Společnost přátel čs. opevnění, o.p.s na internetu, když už vydávají oficiální vyjádření
tam píšou:

Předmět podnikání
přednášková a propagační činnost
provozování muzea v tvrzi Bouda
rekonstrukční práce za účelem přiblížení tvrze Bouda stavu v roce 1938 s ohledem na potřeby provozu muzea

http://www.bizbiz.cz/firmy/155765/spole ... neni-o-p-s

Horka nezní jako Bouda, nebo se mi to zdá?

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 23:42:26 

K tvrzení, že na Maginotce to není... Doporučil k návštěvě tvrz Simserhof, kde je zbudované celé kino s infostánkem a okruh vláčku, kdy je z celé tvrze vidět při prohlídce velký kulový. Ale jinak je to velmi efektní pro laika, který chce show.

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 23:50:22 
Administrátor

vsak to prece plati ůnyje, tak co by se nerozsoupli? to se nam to hoduje kdyz nam to nekdo plati...

Koneckoncu to, ze to vyhrala firma A, zahojilo se na tom nekolik dalsich "nezucastnenych" kamaradu mluvi za vse. A pak kdyz se to teda zacne za mestsky penize provozovat megamuzeum tak proc davat praci nekomu z mesta kdyz muzou zamestnat zoufalce uplne odjinud? Ale to je zase jinej pribeh.

Proste brnensky floutkove vedi nejlip co je pro mistni dobre.

Zase na druhou stranu kdyz muzou za ctvrt miliardy nasich dani postavit nekomu soukromy hotel, penzion, sjezdovku apod na dolni morave tak se neni cemu divit. Ja se jen desim kam pujdou az padne unyje a zastavi se jim prisun financi. snad nezprzní do tretice vseho zleho adam, nebo nedej bože smolkov!

bliju

PříspěvekNapsal: stř 14. pro 2011 23:53:00 

CVok píše:
K tvrzení, že na Maginotce to není... Doporučil k návštěvě tvrz Simserhof, kde je zbudované celé kino s infostánkem a okruh vláčku, kdy je z celé tvrze vidět při prohlídce velký kulový. Ale jinak je to velmi efektní pro laika, který chce show.

No zrovna tuto tvrz jsem za příklad nedával PDT_Armataz_02_26 .

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 504 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]