houbyhranicar píše:
hraničář píše:
a navíc jsem to převzal jak to Zdeněk napsal, prostě Horka není cool.
Jo, jednou je to napsaný, tak to musí bejt pravda!
háááh... pronikl jsem do systému... výborně

Nejsem robot nicméně ověřovací protirobotí procedura při registraci mě zasáhla na solar páč jsem netušil jaký pivo se vyrábí v Hrušovicích či kde...

nemyslím že bych zde byl furt páč beton se mi od srdce hnusí a nechápu co na té studené popraskané splácanině šici vidíte. Jen jsem chtěl reagovat na výše uvedené - takže pánové, když na můj web pověsím článek chlapa kterýho mám celkem rád tak mu ho prostě nebudu pozměňovat a to jakkoliv, jedině snad že bych narazil na skutečně závažné faktické nepřesnosti a i to jen po jeho předchozím souhlasu

Ona věta za článkem která tady vytržená z kontextu vzbudila takové veselí je ve skutečnosti můj výsměch tomu jak se dokáže pár dospělých chlapů léta dohadovat o naprosté podružnosti která je fakt každýmu na háku, jinde na svým webu kde už píšu sám za sebe (v článku o kralické čtrnátce) nazývám Horkohůrku takto: "... a dělostřelecká tvrz Hůrka (Horka) přístupná věřejnosti...."

Na webovky svoje jsem teď k tomu něco pověsil, a to tam píšu sakra hodně málo poslední 2 roky... kdo má zájem lehce to tam najde, link sem rači dávat nebudu páč neznám místní pravidla ale stačí dát do gůůůůůůůglu kachlik bunkry estranky a tam už to snadno najdete, že...
A jinak jako souhlasím s názorama který jsem tu taky zahlíd tykajících se autorských práv... na tom se evidentně shodnem, já našel svoje obrázky ukradený bez mého vědomí a svolení jak v cizích knížkách od pana Frice staršího jehož jméno nesmím vyslovit a nemůžu říct proč, tak na obalech modelů od firmy Samec Models jejíž jméno nesmím vyslovit a nemůžu říct proč... ale určitě ne kvůli tomu že majitel Samce Modelse měl jetě tu drzost že vyhrožoval soudem za pomluvy za mejma zádama když sem ho nechal viset rok na mým webu... Můžu říct že je to zmrd když jsem tu novej? no to asi ne že... ok, tak sem to neřekl

Je někdo s obou pánů místním přispěvatelem?
Já sem zas někdy nakouknu, teda asi sem buidu čumnět často ale komunikovat asi moc nechci.... BTW když člověk kreslí tak se naučí dívat na věci z víc úhlů... a někdy je dobrý i poodstoupit.... člověk pak nevidí věci jen z jedný strany....