Optik píše:
...i zde na Plkoši. Mohl bych směřovati svoji omluvu na mail přímo, ale rád bych, aby vešlo všeobecně ve známost, že bibmbas su ja a ne moja domovská základna skvrnitá pod lesem. Tímto se tedy dodateně omlouvám (doufám že stále) kolegovi Zvoncovi (kdo se jináč má v těch vašich přezdívkách vyznat) z Kačeny za to, že jsem do autu zahrál jeho prosbu o zprostředkování návodu ku výrobě korkových cihel. Mohl bych poukázati na skutečnost, že by mne mohla trochu omluviti skutečnost, že mou mysl v inkriminované době zaměstnávala možnost, že (tak trochu) mohu přijít o dům...ale to nic nemění na faktu, že do zdárného konce jsem to nedotáhl. A to jen a jen a jen já osobně. Prosím tedy o vyjmutí, stran případné kritiky, struktur mé domovské základy....neb ty jsem nepochybně též nepotěšil. Ještě jednou se tedy omlouvám...a mohu li to nějak odčiniti, jsu připravem takořka ku všemu....
Děkuji za pozornost...
Napiš 100x "Březina" a bude Ti odpuštěno.
Ináč všechno v pohodě, vymysleli jsme jiný způsob imitace korku, pročež jsem Tě už dál neuháněl a nepřipomínal se. Nicméně nezastírám, že jsi mě potěšil tím, že jsi si na mě vzpomněl. Každopádně až příště budu zase něco potřebovat, opět se s důvěrou na Tebe obrátím